Po prostu forum xD
=>BoSs FaYeR de PoWeR<=
No to tak zaczynamy "histroię"
.....:::Moje ryby (rozpoczołem łowić od 5 stycznia 2008r.):::.....
1. Byłem sobie po raz 1 na stawie hodowlanym niestety ale wtedy uczylem sie lowic xD zlowilem 2 pstrongi 73 g.
2. Byłem sobie u kuzynów po 2 godzinach zlowiłem 2 Karpie jeden 1,5 kg a drugi 1,7 kg (w cm od Środkowego palca do łokcia mniej więcej) ale i tak były to młode karpie.
3. Po kilku tygodniach znowu pojechałem do kuzynów akurat trafiłem na miniturniej*1 po 1 dniu zlowiłem Karpia 2 kg ale było wietrznie i deszczowo (był on powyżej od palca środkowego do łokcia) xD. Na 2 dzień było nieco lepiej złowiłem 4 Karpie
! 2 po 2,5 kg (od środkowego palca do zazalokcia xD) i 2 po 2 kg
jeszcze potem złowiłem 60gramowego Jazgra
ok ludzkiej renki xD
4.Tak oto rozpoczeły się wakacje pojechalem na obóz sportowy pewnego dnia przyjechali moi rodzice wzieli mi wyposarzenie wędkarskie lowilem z kolegami Kubą i Kacprem wtedy złowiłem 10 leszczów i 2 uklejki (leszcze ok środkowego palca do łokcia a uklejki są małe wiec ok środkowego palca). Na 2 dzień w Niedziele przyjechali Kacpra rodzice ja na paczatku nie chcialem isc na ryby wiec Kacper poszedl sobie sam... Po 2 godzinach poszłem zobaczyć co tam zlowil nagle zaproponował mi lowienie no i zaczolem Kacper i Kuba mieli najlepsze miejsce ;p ale i tak sie nie dalem zlowilem 15 leszczy (po wyzej łokcia od srodkowiego palca) po tygodniu wrucilismy do kalisza xD.
5. Ostatnio byłem u kuzynów i złowilem 2 Karpie !!! PO 3,5 KG !!! i to mój rekord narazie ale miejmy nadzieje ze sie poprawie (byly one takie jak by ktoś zalozyl polówke na krotki rekaw i cala ręka).
Oto narazie taka krótka historia xD