Forum o rybach i innych ;]

Po prostu forum xD

#1 2008-10-15 13:16:02

☆_K@mil_Sniper_Brc_☆

=>BoSs FaYeR de PoWeR<=

10756308
Punktów :   

Ryby By >=KamiLinhO=<

No to tak zaczynamy "histroię"

.....:::Moje ryby (rozpoczołem łowić od 5 stycznia 2008r.):::.....
1. Byłem sobie po raz 1 na stawie hodowlanym niestety ale wtedy uczylem sie lowic xD zlowilem 2 pstrongi 73 g.
2. Byłem sobie u kuzynów po 2 godzinach zlowiłem 2 Karpie jeden 1,5 kg a drugi 1,7 kg (w cm od Środkowego palca do łokcia mniej więcej) ale i tak były to młode karpie.
3. Po kilku tygodniach znowu pojechałem do kuzynów akurat trafiłem na miniturniej*1 po 1 dniu zlowiłem Karpia 2 kg ale było wietrznie i deszczowo (był on powyżej od palca środkowego do łokcia) xD. Na 2 dzień było nieco lepiej złowiłem 4 Karpie ! 2 po 2,5 kg (od środkowego palca do zazalokcia xD) i 2 po 2 kg jeszcze potem złowiłem 60gramowego Jazgra ok ludzkiej renki xD
4.Tak oto rozpoczeły się wakacje pojechalem na obóz sportowy pewnego dnia przyjechali moi rodzice wzieli mi wyposarzenie wędkarskie lowilem z kolegami Kubą i Kacprem wtedy złowiłem 10 leszczów i 2 uklejki (leszcze ok środkowego palca do łokcia a uklejki są małe wiec ok środkowego palca). Na 2 dzień w Niedziele przyjechali Kacpra rodzice ja na paczatku nie chcialem isc na ryby wiec Kacper poszedl sobie sam... Po 2 godzinach poszłem zobaczyć co tam zlowil nagle zaproponował mi lowienie no i zaczolem Kacper i Kuba mieli najlepsze miejsce ;p ale i tak sie nie dalem zlowilem 15 leszczy (po wyzej łokcia od srodkowiego palca) po tygodniu wrucilismy do kalisza xD.
5. Ostatnio byłem u kuzynów i złowilem 2 Karpie !!! PO 3,5 KG !!! i to mój rekord narazie ale miejmy nadzieje ze sie poprawie (byly one takie jak by ktoś zalozyl polówke na krotki rekaw i cala ręka). 

Oto narazie taka krótka historia xD

Jadę Cię,więc nie płacz,nie będzie źle.
Zagrajmy na Sawna,zagrajmy na DE,ale i tak wiesz,że nie pokonasz Mnie!
Wchodzisz na stronke!Patrzysz na skład i co widzisz?Ten mega Fakt!
JA potęgą będzie zawsze i wszędzie,nawet,gdy na tym świecie nas już nie będzie!
Mnie nie pokonasz nigdy,nawet jak pomocy szukasz u innych!
Z moim wojskiem rozjebie całą twoją wioskę!
Zanim zdążysz krzyknąć Rany Boskie!
Słuchajcie wszyscy z tego miasta,
Podnieście ręce i zacznijcie klaskać!
Kto się boi wilka złego?
Raz,dwa,trzy...mam czwartego!
Jeden,drugi,trzeci,czwarty,czy to są jakieś żarty?
Każdy wie,że JA to potęgą,nawet,gdy jest to dla was udręka!
Nie śnisz,o pokonaniu mnie,bo to dla Ciebie tylko pewien czas!I tak nie pokonasz mnie!
Tworze historie,a legenda o mnie to FAKT!!!
http://img225.imageshack.us/img225/6268/jasamatynierx8.png

Stopka forum

RSS